Svadby & oslavy

Svadobný deň

Štýlový

Svadba je jeden z najkrajších momentov zamilovaného páru. Záleží nám na tom, aby ste prežili čarovný svadobný deň plný jedinečných okamihov, na ktoré budete s láskou spomínať. S radosťou vám pomôžeme s prípravou dokonalej svadby pod Bojnickým zámkom. Čakajú na vás nezabudnuteľné momenty, romantické prostredie, čarovné Bojnice, ochotný a profesionálny tím Hotela pod Zámkom, ktorý vám pripraví ten najkrajší svadobný deň, aký si len môžete priať.

Svadobný balíček obsahuje v cene 75 €/os.:

  • slávnostné svadobné 3-chodové menu
  • polnočný bufet
  • prenájom a prípravu miestnosti – základná výzdoba stolov (menovky, slávnostné menu, zasadací poriadok)
  • stolový inventár
  • svadobný apartmán na 1 noc

Základná cena sa môže líšiť v závislosti od požiadaviek
na stravu, zloženie bufetových stolov a pod.

Zároveň vám ponúkame možnosť doobjednať:

  • aranžérske služby
  • svadobnú tortu a zákusky
  • ubytovanie pre svadobných hostí za výhodné ceny
  • nápojový bufet (pri vlastných nápojoch účtujeme korkovné 10 €/os.)
  • tanečný parket
  • hudobnú produkciu
  • fotografovanie / videoprodukcia
  • súkromné wellness pre svadobčanov

SVADOBNÝ OBRAD

Najdôležitejšie Áno
Najdôležitejšie áno vášho života si môžete povedať aj priamo v Hoteli pod Zámkom v centre kúpeľného mesta Bojnice. Svadobný obrad realizujeme v priestoroch nášho hotela, konkrétne v reštaurácii alebo kongresovej sále alebo v exteriéri na hotelovej terase. Po svadobnom obrade sa môžete pohodlne presunúť do hotelových priestorov, ktoré už budú pripravené pre svadobnú hostinu. Tento variant svadobného obradu je ideálnym riešením pre snúbencov, ktorí túžia mať celú svadbu pod jednou strechou. Informujte sa o voľnom termíne a detailne vám naplánujeme celú svadbu.

SVADOBNÁ HOSTINA

Viac ako vysnívaná svadba
Priestory Hotela pod Zámkom v Bojniciach sú veľkorysé. K dispozícii je hotelová reštaurácia s kapacitou 120 osôb, ktorej súčasťou je aj banketová miestnosť s kapacitou 20 osôb a vonkajšia terasa s kapacitou 30 osôb. Banketku môžete využiť ako foto kútik, detský kútik alebo jednoducho oddychovú zónu. Zostavíme vám presne podľa želania svadobné menu, poradíme s výberom hudby, výzdoby, moderovania svadby, fotografovania apod. Jednoducho, pripravíme vám svadbu v romantických Bojniciach na kľúč podľa vašich predstáv. Doprajte sebe aj svojim blízkym jedinečný zážitok priamo pod Bojnickým zámkom.

SVADOBNÉ FOTENIE

Romantické miesta
Svadobný deň je plný emócií a silných momentov, ktoré pretrvajú aj vďaka originálnym svadobným fotografiám. Priestory Hotela pod Zámkom v Bojniciach sú ako stvorené pre vaše svadobné fotenie. K dispozícii je Svadobný alebo Kráľovský apartmán ako z rozprávky, priestory elegantnej hotelovej reštaurácie alebo jedinečný Cocktail bar #1, zariadený v štýle 30. rokov 20 storočia. Navyše, z Hotela pod Zámkom je to už len na skok k romantickému Bojnickému zámku, ktorý vám ponúka nádhernú scenériu a zážitok z vášho svadobného fotenia. Príďte si po tie najkrajšie svadobné fotografie do Hotela pod Zámkom v kúpeľnom meste Bojnice.

SVADOBNÝ APARTMÁN

Súčasť dokonalej svadby
Súčasťou dokonalej svadby v Hoteli pod Zámkom v Bojniciach je aj romantický Svadobný apartmán, ktorý je novomanželom k dispozícii nielen počas svadobnej noci, ale rezervovať si ho môžete aj samostatne na svadobné fotenie a prípravy. Svadobný apartmán dostanú novomanželia, ktorí sa rozhodli svoj svadobný deň zveriť do našich rúk, zdarma ako svadobný dar od hotela. Apartmán je zariadený v zlatých a krémových farbách a vďaka jeho elegancii sa v ňom budú novomanželia cítiť ako v skutočnej rozprávke. Vo Svadobnom apartmáne Hotela pod Zámkom zažijete tú najromantickejšiu svadobnú noc, akú si môžete priať.

Ubytovanie

Všetko pod jednou strechou
Potrebujete pre vašich hostí ubytovanie? Svadba v Hoteli pod Zámkom v Bojniciach vám poskytne všetko pod jednou strechou. V Hoteli pod Zámkom je k dispozícii celkom 65 izieb, pričom každá z nich je vybavená samostatnou kúpeľňou a WC, chladničkou s minibarom, TV a bezplatným internetovým pripojením. Pre hostí je dostupný aj špeciálny Pracovný apartmán, originálny Kráľovský apartmán a pre novomanželov romantický Svadobný apartmán. Na recepcii je k dispozícii centrálny trezor a bezpečnostné schránky. Hotel pod Zámkom disponuje vlastným parkovaním s kapacitou 50 osobných áut a 2 autobusov.

Kontaktný formulár

  • Súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov.