Predstavujeme vám Martina Korbeliča, renomovaného slovenského šéfkuchára, ktorý svojím kulinárskym umením získal srdcia mnohých gurmánov. Svoju kariéru začal v luxusnej reštaurácii Casablanca s francúzskym zameraním a absolvoval stáže vo francúzskom Lyone v reštaurácii ocenenej dvoma Michelinovými hviezdami. Po návrate pôsobil v popredných bratislavských reštauráciách, ako sú Apollo Hotel a UFO. Od roku 2006 pracoval v známej reštaurácii Camouflage pod vedením executive chefa Jaroslava Žideka. Jeho kulinárske majstrovstvo ocenili osobnosti ako Scorpions, Lucie, Dara Rolins či Kevin Costner. Martin tiež reprezentoval Slovensko na európskom kole prestížnej súťaže Bocuse d’Or v Ženeve a pôsobil ako porotca v televíznych reláciách MasterChef a “Moja mama varí lepšie ako tvoja”.

Pripravili sme pre vás jedinečný gurmánsky pobyt v Hoteli pod Zámkom, kde budete mať možnosť zažiť kulinárske umenie Martina Korbeliča na vlastnej koži.
🍽️ POBYT GURMÁNSKY FESTIVAL V BOJNICIACH 🍷
Termín: 1.5. – 4.5.2025 (3 noci) 🌟
PROGRAM POBYTU
1. máj 2025 (štvrtok) – príchod, uvítací večer
14:00 – 18:00 – ubytovanie hostí, welcome drink na recepcii
19:00 – 20:00 – gurmánska večera v hotelovej reštaurácii – špeciálne menu inšpirované regiónom Horná Nitra, párovanie vín k večeri pod taktovkou profesionálneho someliéra


2. máj 2025 (piatok) – exkluzívny večer s Martinom Korbeličom
08:00 – 10:00 – francúzske raňajky – maslové croissanty, výber francúzskych syrov, džemy, jemná omeleta s bylinkami a kozím syrom, horúca čokoláda
10:00 – 19:00 – voľný program: wellness (13.00-22.00 h), kolkáreň, návšteva ZOO alebo relax na terase hotela
19:00 – 20:00 – exkluzívna večera s Martinom Korbeličom – 2-chodové degustačné menu s párovaním vín pod taktovkou profesionálneho someliéra


3. máj 2025 (sobota) – gril party a exkluzívny večer s Martinom Korbeličom
07:00 – 10:00 – anglické kráľovské raňajky – tradičná anglická slanina, vajíčka na rôzne spôsoby, pečené fazule v paradajkovej omáčke, grilované paradajky a huby, toasty s domácim maslom a marmeládou, čierny čaj s mliekom, čerstvá pomarančová šťava
10:00 – 12:00 – voľný program: návšteva Bojnického zámku, vyhliadky Čajka v oblakoch
12:00 – 18:00 – grill party na nádvorí hotela a od 17:00 exkluzívna večera s Martinom Korbeličom, degustácia vín pod taktovkou profesionálnych someliérov, wellness (13.00-22.00 h)


4. máj 2025 (nedeľa) – odubytovanie, návrat domov
08:00 – 10:00 – tradičné slovenské raňajky – chlieb s nátierkami (bryndzová, škvarková), maslo s džemom, vajcia na rôzne spôsoby (praženica, vajcia na tvrdo), údeniny a syry, zelenina (paradajky, paprika, uhorka), jogurty, mlieko, čaj, káva, kakao, čerstvé rožky, chlieb a vianočka
10:00 – check-out a rozlúčka s hosťami
Gurmánsky pobyt v Bojniciach Vám prináša hlboké gurmánske zážitky: tematické raňajky, exkluzívne večere s Martinom Korbeličom, ochutnávku svetových vín s profesionálnymi someliérmi a poctivú májovú grilovačku plnú nových receptov a chutí. Tešíme sa na vás na Gurmánskom festivale v Bojniciach! 🍽✨

Cena pobytu Gurmánsky festival v Bojniciach v termíne 1.5. – 4.5. 2025 (3 noci): 582 €/2 osoby
Cena pobytu obsahuje:
– ubytovanie v dvojlôžkovej izbe Classic pre 2 osoby (3 noci)
– polpenzia (raňajky a večere)
– 2x vouhcer v hodnote 15 €/os. na Grill party 3.5.2025
– 3x voucher v hodnote 10 €/izba na degustáciu vín počas pobytu
– neobmedzený vstup do hotelového wellness s tromi saunami, vírivou vaňou a bazénom každý deň pobytu
– neobmedzený vstup do hotelového fitness
– welcome drink pri príchode
– wi-fi s vysokorýchlostným pripojením
– bezplatné parkovanie v areáli hotela
Cena platí pri obsadení izby dvomi platiacimi osobami a ubytovaní na 3 noci.
Nástup je možný aj skôr s doplatkom 157 €/2 osoby /1 noc.
Na uvedený pobyt nie je možné uplatniť si žiadnu ďalšiu zľavu.
Cena nezahŕňa miestny poplatok: 1,80 €/osoba/deň.
Doplatok – dospelá osoba na prístelke: 148,50 €/3 noci
Doplatok – dieťa do 12 rokov na prístelke: 75,00 €/3 noci